autó üveg fóliázás, autó üvegfóliázás, autóüveg fóliázás, autóüvegfóliázás fejléc
autó üveg fóliázás, autó üvegfóliázás, autóüveg fóliázás, autóüvegfóliázás rólunkautó üveg fóliázás, autó üvegfóliázás, autóüveg fóliázás, autóüvegfóliázás szolgáltatásainkautó üveg fóliázás, autó üvegfóliázás, autóüveg fóliázás, autóüvegfóliázás képekautó üveg fóliázás, autó üvegfóliázás, autóüveg fóliázás, autóüvegfóliázás árainkautó üveg fóliázás, autó üvegfóliázás, autóüveg fóliázás, autóüvegfóliázás kapcsolat

Autó üveg fóliázás szolgáltatásaink! Minden, ami autó üvegfóliázásnál felmerülhet!
Autó üveg fóliázás információk fejléc-

Autóüveg fóliázás B-oszloptól hátra

 

Világszerte a leginkább keresett szolgáltatás az autóüveg fóliázás iparágában az úgynevezett B-oszlopos fóliázás. Ez nem más, mint a B-oszloptól hátra található üvegfelületek fóliázása. Ezzel gyakorlatban autónk utasait védhetjük a nap káros sugaraitól és hőjétől, az üvegszilánkoktól baleset esetén, illetve a nap "vakításától". Leginkább kisgyermekeseknek ajánljuk ezt a szolgáltatást. A törvényi szabályozás szerint B-oszloptól hátra bármilyen sötétségű fóliát alkalmazhatunk.Autó üveg fóliázás információk lábléc-


Autó üveg fóliázás információk fejléc-

Autóüveg fóliázás A-oszloptól hátra

 

Egyre elterjedtebb "csomagnak" számít az A-oszlopos fóliázás is. Abban különbözik a B-oszlopos fóliázástól, hogy az A-oszlopos fóliázásnál a vezető és első utas oldali üvegeket is lefóliázzuk. Itt már nem csak a hátul utazó utasokat védjük, hanem a sofőr és első utasa kényelmét és biztonságát is szolgáljuk. A hatályos jogszabályok szerint B-oszloptól előre az üvegeknek 70% fényáteresztésűnek kell lennie legalább. Ez azt jelenti, hogy a látható fénytartomány 70%-át át kell, hogy engedje az autó üvege fóliával vagy a nélkül. Rossz hír, hogy egyre több autó gyárilag megkapja ezt a sötétséget, de sem a szilánkok, sem a nap káros hatásai, sem a hő ellen nem védenek. Szakműhelyünkben lehetőség van bemérni az üvegfelület fényáteresztését és így egyértelműsíthető, hogy rakhatunk-e az első üvegre fóliát, avagy sem. Az A-oszlopos fóliázás semmiben nem befolyásolja a B-oszlopos fóliázást.

Autó üveg fóliázás információk lábléc-


Autó üveg fóliázás információk fejléc-

Első szélvédő fóliázás

 

A telepítők igen kis százaléka vállalja első szélvédők fóliázását. Ennek több oka van, mindenki más okból zárkózik el ettől a szolgáltatástól. Jó hír, hogy cégünk azon kevés kivitelezők közé tartozik akiknek nem okoz problémát egy első szélvédő fóliázása sem! A törvényi szabályozás tekintetében ez az üvegfelület is megegyezik a B-oszloptól előre található üvegfelületek szabályozásával. Első szélvédő fóliázás esetében napcsíkot cégünk nem helyez fel, mivel fóliára fóliát nem ragasztunk. Amennyiben autójának minden üvegfelületét lefóliáztatja a hővédelem radikális (!) mértéket fog ölteni!

Autó üveg fóliázás információk lábléc-


Autó üveg fóliázás információk fejléc-

Napcsík első szélvédőre

 

Zavarja, hogy az autójában található napellenzőt fel illetve le kell hajtogatnia attól függően, hogy süt-e a nap, illetve ha lehajtja akkor nem látja a közúti jelzőlámpát ami Ön fölött helyezkedik el? Erre a problémára nyújt megoldást a napcsík. Két féle verzióban érhető el, egyenes kivitelben, illetve a tető ívet követő változatban. A törvényi szabályozás szerint a napcsík a napellenző alsó részéig érhet le.


Autó üveg fóliázás információk lábléc-


Autó üveg fóliázás információk fejléc-

Autó Üvegfólia eltávolítás

 

Az autó üveg fólia nagy előnye, hogy el lehet távolítani, ám nem is olyan egyszerű feladat ez, mint amilyennek elsőre hangzik. Bizonyos fólia típusokat egyszerű leszedni, mert nem hagynak maguk után ragasztómaradványokat, de az autó üveg fóliák többsége sajnos az összes ragasztót az üvegen hagyja.
Gondoljon csak bele, biztosan próbált már matricát eltávolítani egy szekrényről, vagy egy ajtóról. Nem egyszerű feladat, és az autóüvegfóliázás esetében nagy felületekről beszélünk. Ezt az ipari ragasztót csak ipari oldószerekkel lehet eltávolítani, és rendkívül időigényes valamint megerőltető feladat.
Cégünk csak és kizárólag abban az esetben vállal fólia eltávolítást amennyiben az eltávolítani kívánt fóliát cégünk helyezte fel, vagy az eltávolított fólia helyére szánt újabb fóliázás kivitelezésével cégünket bízza meg a kedves megrendelő. Egyéb esetekben nem áll módunkban fóliaeltávolítást vállalni.

Autó üveg fóliázás információk lábléc-


Autó üveg fóliázás információk fejléc-

Autó üveg fóliázás oldal Információk

Autó üveg fóliázás oldal címe:

Csala autó üveg fóliázás szolgáltatások! Prémium kivitelezés, professzionális anyagok, jó áron!

Autó üveg fóliázás oldal kulcsszavai:

autó üveg fóliázás, autó üvegfóliázás, autóüveg fóliázás, autóüvegfóliázás

Autó üveg fóliázás oldal leírása:

Csala autó üveg fóliázás! Prémium kivitelezés, jó áron! Professzionális autóüveg fóliázás szakembereink, mesterfokon űzik hivatásukat.

Autó üveg fóliázás oldal linkjei:

8!


Autó üveg fóliázás információk lábléc-